Delft IMP B.V.

Roderik Colen
Delft IMP B.V.

Delft IMP biedt onderzoeks- en ontwikkelingsdiensten om gecoate poeders te ontwikkelen, zowel op laboratorium- als op pilotschaal, variërend van enkele grammen tot kilogrammen met onze gepatenteerde continue productietechnologie.

Het verbeteren van materialen om de prestaties te verbeteren, de kosten te verlagen en ze duurzamer te maken, is overal nodig. Met name voor energietransitiematerialen in toepassingen als batterijen, brandstofcellen en elektrolysers is er een enorm potentieel.

De unieke gasfase-depositietechnologieën van Delft IMP voor het afzetten van ultradunne lagen op poederoppervlakken kunnen dit potentieel ontsluiten. Bovendien breiden we het scala aan toepassingen continu uit met nanotech om bestaande of nieuwe materialen te verbeteren.

Delft IMP-technologie heeft een aantal belangrijke kenmerken die het een gamechanger maken voor het inkapselen van poeders. Er is een breed scala aan ultradunne coatingmaterialen mogelijk die het oppervlak van poeders beschermen, activeren of diverse functionaliteiten toevoegen.